3 råd til næste skiferie

Når du skal på skiferie, er der naturligvis mange ting, du skal have styr på. Læs med og bliv klar til at drage mod pisterne, hvad enten du tager nordpå eller sydpå.

Styr på økonomien

En forudsætning for at du kan rejse, er naturligvis, at du har penge nok til transport og at booke overnatning. Læs om online lån, og hvordan du får flere penge mellem hænderne. Sparer du op i god tid, kan du nemlig nå at have en stor pulje, som du kan bruge af.

Et passende skisportssted

Der er stor forskel på de forskellige skisportssteder. Når du skal booke din overnatning, er det derfor vigtigt, at du vælger et sted, som passer til dit niveau. Tager du afsted for første gang med dine børn, er det en god idé at køre nordpå. Her er pisterne nemlig kortere og fladere.

Lav mad hjemmefra

Ofte bor man på skiferier i lejligheder, hvor man selv laver mad. Skal du bo på denne måde, kan du med fordel lave mad hjemmefra og fryse retterne ned. Efter en hel dag på ski er alle nemlig trætte, og så er det rart at kunne slippe for madlavningen. På denne måde kan du også minimere dine indkøb på rejsen.