5 tips til at få succes med en pop-up butik

Hvis du går og drømmer om, at starte din helt egen pop-up butik, så kan du med fordel læse med her. Derfor har vi skrevet 5 tips til at få succes med en pop-up butik.

  1. Tænk over din målgruppe

Det er vigtigt, at du gør det klart for dig selv, præcis hvem din målgruppe er. Hvem forestiller du dig vil købe dit produkt?

Pop-up med Pizza i midtbyen
Pop-up med Pizza i midtbyen

Lav en profil over dine forskellige typer af kunder. Målret dine produkter og services efter dem.

  1. Find en genial placering

Du vil helst placere din pop-up butik i et område, hvor de fleste kommer omkring ved at gå. Du bør også placere din pop-up butik i et område, hvor din målgruppe oftest kommer.

Ydermere bør du overveje, hvilke andre butikker, som ligger i området. Hvordan er stemningen i bydelen?

  1. Tag imod feedback fra dine kunder med åbne arme

De mennesker som for alvor kan fortælle dig om dit produkt, det er dem der køber det.

Hvis du gerne vil have succes, så bør du lytte til dine kunder. Giv dem mulighed for at give dig feedback og lyt til dem. Så sender du dem også et signal, om at du gerne vil høre deres mening og forbedre dine services og produkter.

  1. Giv altid god service!

Altid giv dine kunder den absolut bedste service. Giv dem mere end bare dit produkt med hjem. Giv dem en oplevelse, som de kan fortælle deres familie, venner og bekendte om.

Pop-up med træfigurer
Pop-up butik på hjørnet, som sælger alverdens træfigurer

Ved altid at give god service, så får du ikke bare tilfredse kunder, du får også nye kunder. Den bedste anbefaling jeg kan få af et produkt, den får jeg af min familie, venner og bekendte.

Aldrig giv dårlig service, selv hvis kunden ikke er fair.

  1. Vær ikke bange for at fejle

Når du starter en ny virksomhed, så må du ikke være bange for at fejle. Den eneste måde du virkeligt kan lære entreprenørskab, det er ved at prøve det. Du kan ikke forvente, at alt sammen bare lykkedes i første omgang. Der skal hårdt arbejde til og det kommer ikke til at gå perfekt.

Du kan dog være sikker på, at det er det hele værd. Tag det hele som en udfordring, spring ud i det og lær af dine fejltagelser. Når du først får rigtig succes, så er det med garanti det hele værd.

 

Hvad er en pop-up butik?

Pop-up butikker er blevet populære på det sidste. De er at se rundt omkring i landet og det er som om, at ordet er på alles læber.

Det skaber en del forvirring, da mange ikke har hørt om konceptet før, og derfor gerne vil vide hvad det er. Derfor.

About the author

admin

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *